Супер брз

и неограничен

интернет

Повеќе

од 100

домашни и

странски канали

Поврзи се

со најблиските


Фиксна Телефонија

5

.net. mk

ОстаниПоврзан

Интернет

Со 5нет до најбрзиот интернет.

Телевизија

Голем избор на квалитетни аналогни и дигитални канали со кристално јасна слика. Само на BOXTV.

Телефонија

Фиксната телефонија на 5net ви овозможува најевтини локални и меѓународни разговори.

Контакт

+389 34 611 111
info@5.net.mk

За нас

Компанијата 5 нет комуникации е основана ??? како прв, локален, кабелски и интернет оператор. Своето дванаесет годишно постоење го темели на максимална посветеност во следењето и усовршувањето на сите технолошки новитети коишто излегуваат на пазарот, се со цел овозможување квалитетна услуга за своите претплатници.

Основната дејност на компанијата е пренос на електронски комуникации од областа на интернет, кабелска телевизија и фиксна телефонија.

© 2017 5net Communication. All Rights Reserved. Designed by: epoha